Usi termopan

In prezent comercializam mai multe modele usi pvc cu geam termopan rehau. Acestea se impart in doua mari categorii : usi termopan simple si usi termopan duble.

termopaneDaca locul (golul) unde se vor monta usi pvc cu geam termopan rehau este mai mic de 1000 mm se va alege un tip de usa din tamplarie pvc simpla iar daca golul este mai mare de 1000 mm se vor monta modele usi pvc duble cu geamuri termopan marca gealan pentru ca greutatea sa fie distribuita la doua randuri de balamale in stanga si in dreapta.

In anumite situatii comercializam si termopane, usi pvc cu geam termopan rehau cu feronerie de fereastra mai ales la apartamente, la iesirea spre balcon deoarece au preturi termopane reduse si aceste usi termopan nu necesita neaparat broasca cu cheie.

La usile de interior din tamplarie pvc se recomanda modele usi pvc cu geamuri termopane rehau cu broasca si cu inchidere in cinci puncte. La aceste termopane se recomanda sa se foloseasca balamale mai mari, de 80 kg sau 120 kg daca sunt usi pvc cu geam termopan de trafic intens.